Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank Çeşitli Kadrolarda Banka Personeli ve İşçi Alıyor

Denizbank, yayımladığı personel alım ilanı ile en az lise mezunu banka personeli ve işçi alımı yapacağını açıkladı. Denizbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanında yer alan açık pozisyonlar, ilana başvuruda bulunacak adaylarda aranan genel şartlar ve ilana başvuru sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin tüm bilgileri siz okuyucularımıza aktarıyoruz. İşte detaylar,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Denizbank tarafından yayımlanan personel alım ilanına çeşitli eğitim düzeyinden mezun olmuş adaylar başvuruda bulunabilecekler. İlana göre 10 farklı kadroda yapılacak alımlara, lise önlisans ve lisans mezunu adaylar kendilerine uygun pozisyonlarda iş başvurusunda bulunabilecek.

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan banka personeli ve işçi alım ilanında yer alan kadrolar arasında şu pozisyonlar bulunuyor. Garson, Üst Düzey Yönetici Asistanı, Mobil Satış Temsilcisi, Telefonda Satış Temsilcisi, İletişim Merkezi Kalite, Süreç Geliştirme Yetkilisi, Net Yazılım Mühendisi, Deniz FiloOperasyon Bakım ve Onarım Uzmanı, Deniz Akademi Gelişim Uzmanı/Yetkilisi, Muhabir İlişkileri Yetkilisi/Yönetmeni, Tarım Bankacılığı Ürün ve Süreç Yönetimi Uzmanı.

DENİZBANK PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Denizbank tarafından açıklanan personel alım ilanına, başvuruda bulunacak adaylar bankanın belirlediği personel alımı başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor. 

Denizbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanında yer alan başvuru koşulları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az lise mezunu olmak (İlanda yer alan kadrolara göre farklılık göstermektedir.), Tercihen alanında tecrübeli, sözlü ve yazılı iletişim yeteneği gelişmiş, analitik düşünme yeteneğine sahip, takım çalışmasına yatkın, MS Ofis uygulamalarına hakim, Problem çözme yeteneğine sahip, Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya minimum 2 tecilli şartları yer alıyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Denizbank tarafından interaktif kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan banka personeli ve işçi alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. İlanda yer alan açık pozisyonlara son başvuru tarihi ise 11 Şubat olarak açıklanmıştır.

Söz konusu ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar, ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olduktan sonra aşağıda vermiş olduğumuz link ile ilana ulaşabilir ve başvurularını yapabilirler. 

Denizbank personel alım ilanına ulaşmak için; https://goo.gl/wjcznQ linkini kullanabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. İşçi olarak cay temizlık evrak getir götürmek giresun bulancak

  2. Garson çay isi veya getir götür işinde çalışmak istiyorum Nigde Bor

  3. Çay ve temizlik işinde çalışmak istiyorum trabzon of

  4. Aşçılık çay temizlik çalışırım n çalışmaya çok ihtiyacım var bolu

  5. Çay temizlik isleri yaparım tecrübem var gazi kiziyim

  6. Bankalarda cay temizlik isi ariyorum ..Lutfen yardimci olurmusunuz Bagcilar ve civar bolgelerde olur ..( dip not Sayin cumhur baskanimiz yas kritaline bir el atarsa cok sevinirim ..Cunku is bulmakta zoluk yasiyorum .5-6 yil calismam lazim emekliklik icin .. simdiden teşekürlerimi sunuyorum ..balci2076@gmail. Com