Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank En Az Lise Mezunu Personel Alım İlanı Aralık 2017

1938 yılında, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlamak üzere bir devlet bankası olarak kurulan Denizbank, Aralık ayında da personel alımlarına devam ediyor.

Banka, yayımladığı yeni ilan ile İstanbul Avrupa ve İstanbul Asya’da bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere en az lise mezunu personel alımları yapacağını duyurdu.

DENİZBANK PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU SÜRECİ

Denizbank tarafından yayımlanan, farklı pozisyonlarda personel alım ilanına başvurular, alım yapılacak pozisyonlara göre farklı tarihlerde sona eriyor. Durumunuza uygun olan ilanın detaylarına erişmek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/sBYj1R linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

Personel alımları yapılacak pozisyonlar arasında; Stajyer, .Net Yazılım Mühendisi, IOS / Android Mobil Yazılım Mühendisi, Yapay Zeka Yazılım Mühendisi, Algoritmik Emir İletimi / .Net Yazılım Mühendisi, İŞKUR Telefonda Satış Temsilcisi, Kıdemli Veritabanı Mühendisi, Muhabir İlişkileri Yetkilisi/Yönetmeni ve Tarım Bankacılığı Ürün ve Süreç Yönetimi Uzmanı pozisyonları yer alıyor.

Başvuru yapacak adayların pozisyonlara göre; en az lise mezunu olmaları, talep edilen yaş aralığında olmaları, insan ilişkilerinde başarılı olmaları gerekiyor. Ayrıca; MS Office programlarına hakim olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf ya da en az 2 yıl tecilli olmak şartları da aranıyor.

Denizbank personel alım ilanlarına başvurularda tecrübe şartı aranmıyor. Hem tecrübeli hem de tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecek.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA