Banka Personeli Alım İlanları

DenizBank En Az Lise Mezunu Personel Alımı İlanı

 Türkiye’nin yükselen Bankacılık değerlerinden DenizBank bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. İlanın detayları ve başvuru haberimizde..

DenizBank tarafından Denizbank Kariyer sitesinde ilan edilen duyuruda İşbaşı Eğitim programı kapsamında personel alımı gerçekleştireceğini ilan edildi. 3 Ayrı pozisyon için başvuruları kabul edecek olan DenizBank müşterileri için en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.

Alım Yapılacak Olan Pozisyonlar

* İletişim Merkezi Asistanı
* İletişim Merkezi Asistanı (İngilizce Bilen)
* Telefonda Satış Temsilcisi

İletişim Merkezi Asistanı Pozisyonu İçin Aranan Şartlar

İlgili pozisyonlar için istenen şartlar, 28 yaşını aşmamış, En az lise veya MYO mezunu, Tam zamanlı olarak çalışabilecek, MS Office programlarına hakim, Diksiyonu düzgün ve iletişim yönü güçlü, Satış ve ikna kabiliyetine güvenen, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Takım çalışmasına yatkın, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecil ettirmiş olmak.

Telefonda Satış Temsilcisi Pozisyonu İçin Aranan Şartlar

Telefonda satış temsilcisi pozisyonu için En az Lise Mezunu olan, 1988 yılı ve sonrasında doğmuş, Telefonda satış ve müşteri geri kazanımı yapabilecek, Güçlü ikna kabiliyetine sahip, hedefe yönelik ve müşteri odaklı çalışabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerileri yüksek, Etkili ses tonuna sahip ve diksiyonu düzgün, Takım çalışmasına yatkın, Analitik düşünebilen ve iş disiplinine sahip, Microsoft Office programlarını etkin kullanabilen  Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olanlar tercih edilecektir.

Bir Yorum

  1. online basvuru nsıl yapılır yardımcı olursanız. sevinirim.