Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank En Az Lise Mezunu Personel Alıyor ! İşte Başvuru Ekranı

Denizbank çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Denizbank İstanbul’da bulunan şubeleri için personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilana ilişkin detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Söz konusu ilanda İŞKUR Telefonda Satış Temsilcisi kadrosu için personel alımı yapılacağı belirtildi. Ayrıca söz konusu ilanda İstanbul (Avrupa), İstanbul (Asya) için personel alımı yapılacağı belirtildi.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar bazı şartları karşılamaları gerekmektedir. Söz konusu ilan için “En az Lise Mezunu olmak, 1989 yılı ve sonrasında doğmuş olmak, telefonda satış ve müşteri geri kazanımı yapabilecek olmak, güçlü ikna kabiliyetine sahip, hedefe yönelik ve müşteri odaklı çalışabilecek olmak, insan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerileri yüksek olmak, etkili ses tonuna sahip ve diksiyonu düzgün olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, analitik düşünebilen ve iş disiplinine sahip olmak, Microsoft Office programlarını etkin kullanabilmek, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak” şartlarına haiz olan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Denizbank personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar 16 Aralık 2017 tarihine kadar başvurularını yapacaklardır. Başvuru yapmak isteyen adaylar “https://goo.gl/B3wsJW” web adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvuru ekranına ve ilan detaylarına ulaşabilirler.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA