Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank İlan Yayımladı ! Banka Personeli Alımı Yapıyor

Denizbank banka personeli alımı için kendisine ait kurumsal internet sayfası üzerinden bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda banka personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilanın detayları ise şöyle:

KADRO DAĞILIMI

Denizbank tarafından yayımlanan ilanda Telefonda Satış Temsilcisi, KOBİ Bankacılığı Portföy Yöneticisi, Karadeniz Bölge Tahsilat Avukatı, İletişim Merkezi Post Destek Müşteri Temsilcisi ve Bireysel Danışman kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki linki tarayıcılarının adres satırına kopyalyarak gerçekleştireceklerdir. Bu bağlantı adresi üzerinden adaylar ilanın detaylarına da ulaşacaklardır.

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/q6vMrZ

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda Denizbank tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu bağlamda adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

“kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olunması, adayların yine kadrolara göre belirlenen yaş şartını sağlaması, sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü olması, satış ve ikna kabiliyeti yüksek olması, dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilmesi, Takım çalışmasına yatkın olması, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, şehirler arası seyahat engeli olmaması”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA