Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank İşçi ve Banka Memuru Alımı Yapıyor

Denizbank ilgili birim ve şubelerinde görevlendirmek üzere banka memuru ve işçi alımı yapacak. Çok sayıda kadroda personel alımı yapılacağının belirtildiği ilan metninde yer alan tüm bilinmesi gereken noktaları siz ziyaretçilerimize aşağıda derledik. İşte detaylar,

DENİZBANK PERSONEL ALIM İLANI

Denizbank tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ve kısa süre önce güncelleme yapılan personel alım ilanında 17 farklı pozisyonda alım yapılacağı açıklandı. İlan metninde yer alan kadro detaylarına göre personel alımları şu pozisyonlarda yapılacak. 

Tarım Bankacılığı Krediler .Net Yazılım Mühendisliği, İşkur Telefonda Satış Temsilcisi, Müşteri Bağlılığı ve Aktivasyon Uzman Yardımcısı, Mobil Satış Temsilcisi, Bonus Ortak Markalı Kartlar Ürün Yönetim Uzmanı, Operasyon Destek Görevlisi, İşkur İletişim Merkezi Uzmanı, Güvenlik Görevlisi, Yatırım Danışmanı, Avukat, Deniz GYO Satış Uzmanı, Proje Yöneticisi

BAŞVURU KOŞULLARI

Denizbank ilan metninde yer alan ve Kamupersoneli.net olarak sizlere yukarıda aktardığımız açık pozisyonlar için belirlenen başvuru koşullarını sizlerle paylaşıyoruz. 

Denizbank ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmasını, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu olmamasını, yayımlanan ilana göre adayların yukarıda yer alan kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olunması, adayların yine kadrolara göre belirlenen yaş şartını sağlaması, sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü olması, satış ve ikna kabiliyeti yüksek olması, dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilmesi, Takım çalışmasına yatkın olması, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, şehirler arası seyahat engeli olmaması şartlarını taşımalarını talep ediyor. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Denizbank personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara ulaştırıyor. Söz konusu personel alım ilanlarına başvurular da bu kariyer siteleri üzerinden elektronik olarak yapılıyor. İlanlara ulaşmak için haberimizde yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/oU5or2 (Bağlantıyı kopyalayın ve internet tarayıcınıza yapıştırın)

Kamupersoneli.net – ANKARA