Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank Personel Alımı Yapıyor!

Denizbank, yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan şubelerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanda yer alan tüm ayrıntıları siz okuyucularımıza aktarıyoruz. İşte detaylar,

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

* İstanbul, Afyon, Aydın Balıkesir, Bursa, Manisa

DENİZBANK PERSONEL ALIM İLANINDA YER ALAN KADROLAR

* Hizmet Kalitesi Yetkilisi, Şube Müşteri Danışmanı, Muhabir İlişkileri Yetkilisi/Yönetmeni, Ödeme Sistemleri İş Analisti, Tercüman, Avukat, İletişim Merkezi Altyapı ve Sistem Mühendisi, Muhabir İlişkileri Yetkilisi/Yönetmeni, Kanuni Takip Tahsilat Yönetimi Yetkilisi, Fon Yönetimi Operasyon Yetkilisi / Yönetmeni

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

* Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, Takım çalışmasına yatkın, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, MS Office uygulamalarına hakim, Analitik düşünme yeteneğine sahip, Takım çalışmasına yatkın, Proaktif, sonuç odaklı çalışabilen, İstenilen eğitim seviyesinden mezun olmak, Başvuru yapılacak kadroya göre belirlenen özel şartları taşımak.

BAŞVURU SÜRECİ

* Denizbank personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihi, başvuru yapılacak kadroya göre farklılık göstermektedir.  

* ilan ile ilgili diğer detayları görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/bxrtBq

Kamupersoneli.net – ANKARA