Banka Personeli Alım İlanları

Fibabanka Çeşitli Pozisyonlarda Personel Alıyor

Fibabanka, Aralık ayında da personel alımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yayımlanan ilana göre; bankanın İstanbul’da bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacak.

PERSONEL ALINACAK POZİSYONLAR

Alımlar; Uygulama Yönetimi Yönetmen Yardımcısı, Müfettiş/Kıdemli Müfettiş, Müşteri Hizmetleri Uzman Yardımcısı, Engelli Memur, Dijital Bankacılık Kanal Yönetimi Yönetmen Yrd., Müşteri Deneyimi Yönetmen Yardımcısı, Sosyal Medya Yönetmen Yardımcısı, Proje Finansmanı Yönetmeni, Çağrı Merkezi Uzman Yardımcısı, Operasyon ve İşletim Uzman Yardımcısı, Yazılım Geliştirme Uzmanı, İş Analizi Uzmanı pozisyonlarında yapılacak.

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Personel alım ilanına başvuru yapacak adayların; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, Uygulama Yönetimi konusunda minimum 3 yıl tecrübeli,

WebSphere Uygulama Sunucusu, WebLogic Uygulama Sunucusu, Tomcat, JBoss, Apache Web Sunucusu, IIS Web Sunucusu Yönetimi konularınına hakim olmak şartlarını taşımaları gerekiyor.

Ayrıca adaylardan; İyi derecede İngilizce biliyor olmak, yazılı ve sözlü iletişim becerileri gelişmiş olmak ve Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak şartları da isteniyor.

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ Ve ŞEKLİ

Fibabanka personel alım ilanına başvurular, alım yapılacak pozisyonlara göre farklı tarihlerde sona eriyor. Durumunuza uygun pozisyonun detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/sHCkMV linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA