Banka Personeli Alım İlanları

Fibabanka Farklı Pozisyonlarda Personel Alımları Yapıyor

Fibabanka, İstanbul’da bulunan şubelerinin personel açığı olan pozisyonlarında görevlendirilmek üzere personel alımları yapıyor. İşte ilan detayları:

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Dijital Bankacılık Kanal Yönetimi Yönetmen Yrd, Müşteri Deneyimi Yönetmen Yardımcısı, Sosyal Medya Yönetmen Yardımcısı, Proje Finansmanı Yönetmeni, Çağrı Merkezi Uzman Yardımcısı, Müşteri Hizmetleri Uzman Yardımcısı, Operasyon ve İşletim Uzman Yardımcısı, Yazılım Geliştirme Uzmanı, İş Analizi Uzmanı, Engelli Memur, Müfettiş/Kıdemli Müfettiş

FİBABANKA PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

En az ön lisans mezunu olmak, Outbound çağrılarda görevlendirilecek olmak, Tercihen satış tecrübesi olmak, İnsan ilişkileri güçlü olmak, Müşteri odaklı, rekabetçi, gelişime açık olmak, Analitik düşünebilen, yaratıcı ve açık fikirli olmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, Ofis programlarını kullanabilmek, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak, sürekli/tam zamanlı çalışmayı kabul etmek.

BAŞVURULAR NE ZAMAN ve NEREDEN YAPILACAK?

Fibabanka, personel alım ilanı başvuruları, 15 Kasım 2017 tarihinde başladı ve Aralık ayına kadar devam edecek. İlana son başvuru tarihleri, alım yapılacak pozisyonlara göre değişiyor. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/sHCkMV

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA