Banka Personeli Alım İlanları

Finans Katılım Bankası En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Türkiye Finans Katılım Bankası, yayımladığı ilan ile farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere en az lise mezunu personel alımları yapacağını duyurdu. İlana göre;

Türkiye Finans Katılım Bankası personel alımları; Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ve Gişe Yetkili Yardımcısı pozisyonlarında sürekli/tam zamanlı olarak yapılacak. Personeller; ihtiyaca göre bankanın İstanbul Avrupa, İstanbul Asya ve Yozgat’ta bulunan şubelerinde görevlendirilecek.

ADAYLARDA ARANILAN GENEL NİTELİKLER

Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları gerekiyor. Adayların, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmaları gerekiyor. İyi derecede İngilizce biliyor olmak, takım çalışmasına yatkın ve insan ilişkilerinde başarılı olmak, erkek adaylar için de askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmak da aranılan şartlar arasında yer alıyor.

Finans Katılım Bankası personel alımlarında tecrübe şartı aranmıyor. Hem tecrübeli hem de tecrübesiz adayların başvuruları kabul edilecek.

BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye Finans Katılım Bankası personel alım ilanlarına başvurular, alım yapılacak il ve pozisyonlara göre farklı tarihlerde sona eriyor. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/7ibXHk linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI

Türkiye Finans; %100 yerli sermayeli ilk özel finans kurumu olarak 1991 yılında kurulan Anadolu Finans ile 1985-2001 yılları arasında Faisal Finans Kurumu adıyla katılım bankacılığı hizmeti sunan Family Finans’ın 2005 yılında güçlerini birleştirmesiyle kurulmuştur.

Türkiye Finans Katılım Bankası, 1953’ten beri faaliyet gösteren NCB’den aldığı tecrübe ve bilgi birikimini Türkiye’ye taşımakta ve Türkiye’nin Finansı sloganıyla müşteri memnuniyetine öncelik vererek bankacılık hizmetlerini müşterileri için kolaylaştırmayı amaç edinmektedir.

Tüm müşterilerinin kendini güvende hissetmelerini misyon edinen Türkiye Finans, Müşteri Deneyimi ve Çoklu Kanal Stratejisi Projesi ile, iş süreçlerinde değişiklik ve iyileştirmeleri hayata geçirmek üzere yeni bir inisiyatifi 2013 yılında başlatmıştır. Banka, bu yeni dönemde deneyimi, yeni ürünlerin yanı sıra teknolojiyi ileri düzeyde kullanarak daha güçlü bir büyüme rotasına girmiştir.

‘İyi bankacılık’ ve ‘iyi kurumsal vatandaşlık’ ekseninde sürdürülebilir bankacılık hizmetlerini başarıyla yürüten Türkiye Finans Katılım Bankası, etkin alternatif dağıtım kanallarından oluşan güçlü hizmet platformuyla ticari/kurumsal bankacılık, girişimci bankacılık ve bireysel bankacılık segmentlerinde geniş bir müşteri kitlesine yenilikçi ve katma değeri yüksek ürün, hizmet ve çözümler sunmaktadır.

Katılım bankacılığı merkezinde yenilikçi ürünleriyle ve teknoloji temelinde büyüyen “Türkiye’nin Finansı” Türkiye Finans Katılım Bankası, sektöründe öncülüğünü koruyarak ve daha da güçlenerek hizmetlerine devam edecektir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA