Banka Personeli Alım İlanları

Finans Katılım Bankası Türkiye Geneli Farklı İllerde Personel Alımı Yapıyor

Finans Katılım Bankası çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Finans Katılım Bankası Türkiye geneli farklı illerde ve farklı eğitim seviyelerinde personel alımı yapacağını duyurdu. 

Finans Katılım Bankası tarafından yayımlanan ilanın detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK BAZI KADROLAR

Finans Katılım Bankası personel alım ilanına göre alım yapılacak olan bazı kadroları paylaşıyoruz. Buna göre söz konusu ilanda “Eğitim Yetkilisi, Yönetici Asistanı, Şubeler Gişe Yetkili Yardımcısı, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Nitelikli Tahsilatlar Yöneticisi, Analist, Stratejik Analiz Uzmanı, Yazılım Uzmanı, Dava Avukatı, Sistem Uzmanı, Ticari Müşteri Yetkili Yardımcısı, Android Geliştiricisi, Kredi Riski Yetkili Yardımcısı, Şube Girişimci Bankacılık Yetkilisi, Veri Ambarı Uzmanı, BT Güvenlik Uzmanı, Büyük Veri Mimarı, Sistem Uzman Yardımcısı, BS Çözüm Uzmanı” kadroları için gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvurular hakkında son başvuru tarihi belirtilmemiştir. İlana başvuru yapacak olan adaylar aşağıda paylaştığımız başvuru linkini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak gerçekleştireceklerdir. Bu işlem ile adaylar hem başvuru yapabilir hem de kadroların detaylarını görebilirler.

Başvuru adresi: https://goo.gl/5mEPDQ

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Bu aşrtlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu bağlamda Finans Katılım Bankası tarafından adaylarda “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İlan metninde yer alan pozisyonlara ve unvanlara göre belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuiyetine önem vermek” şartları aranmaktadır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Yuhhhh yeni eleman alacaktiniz onca elemani niye çikarttiniz onca insanin ahıni aldiniz akbank ve siz gercekten elle tutulacak yaniniz yok sonucta çikiş verdiginiz insanlari bir kisi diye düsünmeyin bir kisinin cikisi en az 4kisiyi etkiliyor buda mikyonlarca insan demek