Banka Personeli Alım İlanları

Garanti Bankası En Az Lise Mezunu Banka Personeli Alımı Yapıyor

Garanti Bankası tarafından çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile banka personeli alım ilan yayımlandı ve yayımlanan ilanda deneyimsiz en az lise mezunu adayların ilana başvuru yapabilecekleri duyuruldu. 

Bankanın farklı şehirlerde bulunan şubelerinde görevlendirmek üzere yapılacak alımlara ilişkin tüm detaylar şu şekilde,

ALIM YAPILACAK KADRO DETAYLARI

Garanti Bankası tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan banka personeli alım ilanında, 24 açık pozisyonda personel alımı yapılacağı duyuruldu. İlana göre deneyimli ve deneyimsiz adayların başvuruda bulunabileceği söz konusu alımlarda şu kadrolar yer aldı. 

Alım Yapılacak Kadrolar

Teknik Hizmetler Yetkilisi, Güvenlik Görevlisi, Validasyon Yetkilisi, Dış Ticaret Ve Krediler Asistanı, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Dijital Dönüşüm Yönetimi Yönetmeni/Yetkilisi, İş Zekası Ve Raporlama Yetkilisi/Uzmanı, Bireysel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni, Segment Ve Ürün Yönetimi Yönetmeni-Yetkilisi, Yapısal Risk Yetkilisi, Kontrol Yönetmeni, Bilgi Teknolojileri İç Kontrol Yönetmen/ Yetkilisi

GARANTİ BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Garanti Bankası tarafından yayımlanan ve bankanın İstanbul, Erzurum ve Sivas’ta bulunan şubelerine yapılacağı açıklanan banka personeli alımlarına başvuru bulunacak adayların bazı şartlara haiz olmaları isteniyor. 

Garanti Bankası tarafından yayımlanan ilan metninde yer alan başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Söz konusu ilanda yer alan kadro ve unvanlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (Garanti Bankası tarafından yayımlanan ilanda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvurabileceği kadrolar yer alıyor), Bilgisayar ve office programlarına hakim olmak, Belirlenen mesai saatlerine uymak ve gerektiğinde vardiyalı çalışmayı kabul etmek, Kadrolara göre belirlenen yaş şartını sağlamak, bazı unvanlara göre istenen tecrübe şartını karşılamak, pozitif, güler yüzlü, iletişim ve ikna becerileri yüksek olmak, müşteri ilişkileri iyi olmak. şartları yer alıyor. 

Bu şartların yanı banka adaylardan, yoğun çalışma temposuna ayak uydurmak, disiplinli ve sorumluluk sahibi olmayı ve erkek adayların askerlikle ilişiğinin bulunmamasını istiyor. 

BAŞVURULAR NE ZAMAN KADAR YAPILACAK?

Kariyer siteleri üzerinden banka personeli alım ilanında yer alan kadrolara başvuru süreci devam ediyor. Bankanın yayımlamış olduğu personel alım ilanlarına son başvuru tarihi her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmiştir. 

İlana başvuruda bulunmak ve diğer detayları görüntülemek için aşağıda yer alan linki kullanabilirsiniz.

İlana başvuru için; https://goo.gl/9wQkF4

Kamupersoneli.net – ANKARA