Banka Personeli Alım İlanları

Garanti Bankası En Az Lise Mezunu Personel Alım İlanı Yayımlandı

Garanti Bankası İnsan Kaynakları tarafından yayımlanan ilanlarla beraber banka bünyesinde görevlendirmek üzere farklı illerde en az lise mezunu personel alımı yapacağını duyurud. Yayımlanan ilanla beraber banka bünyesinde görevlendirmek amaçlı olarak yayımlanan ilan içerisinde farklı kadrolara personel alımı yapılacağı belirtiliyor.

Garanti Bankası personel alım ilanının diğer bankalar gibi kariyer siteleri aracılığıyla yayımladı ve alım yapılacağı duyurdu. Söz konusu personel alımıyla alakalı olarak adaylardan istenilen genel başvuru şartlarının yanı sıra başvurularınn nereye yapılacağı hakkında bilinmeyen ve merak edilen tüm detayları kamupersoneli.net olarak sizlere aktarıyoruz.

GARANTİ BANKASI PERSONEL ALIYOR

Garanti Bankası personel alım ilanına başvurular devam etmekte. Söz konusu personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar haberimizin alt kısmında bulunan web adresi üzerinden erişim sağlayarak başvuru yapabilirler.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Garanti Bankası yayımlanan personel alım ilanında alım yapılacak kadroları ise; Telefon Bankacılığı müşteri temsilcisi, Dış ticaret ve krediler uzmanı, Değerleme kontrol uzmanı, Güvenlik Görevlisi, Yapısal Risk Uzmanı, Uzman yardımcı ekonomist, Risk yönetimi kontrol yönetmeni, Bilgi Teknolojileri iç kontrol yönetmen yetkilisi, Kontrol yönetmeni olarak açıklandı.

Söz konusu personel alımı yapılacak diğer kadrolar ise; Hazine iç kontrol yetkilisi, Eğitim teknolojileri ve bilgi yönetimi yönetmeni, Destek kredisi ürün yönetimi, Tercüman, Risk data ve global projeler yetkilisi, İştirakler riski uzmanı, AML uyum yönetmeni, Kobi Bankacılığı proföy yönetim uzmanı, Bireysel Bankacılık Müşteri İlişkileri uzmanı, Mobilya grup asistanı, Ticaret Bankacılık müşteri temsilcisi, Kredi Riski Raporlama yetkilisiValidasyon Yetkilisi olarak açıklandı.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Söz konusu Garanti Bankası personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylardan istenilen genel başvuru şartları ise; 30 yaşından gün almamış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, MS Office ve Bilgisayar kullanma kabiliyeti yüksek olmak şartları adaylardan aranırken diğer başvuru şartları ise; en az lise mezunu, kadrolara göre en az bir(1) yıl tecrübeli ve analiz yeteneği kabiliyetli adayların başvuru yapmaları gerektiği fiade edildi.

İlana başvuru yapmak için: https://goo.gl/ExXYzy (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarını inceleyebilirsiniz.)

Kamupersoneli.net I ANKARA