Banka Personeli Alım İlanları

Garanti Bankası Farklı İllerde En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor !

Garanti Bankası tarafından çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda farklı illerde en az lise mezunu personel alımı yapılacağı ifade edildi.

Peki söz konusu alım ilanına başvurular nasıl yapılacak? Genel şartlar neler? Konu ile ilgili olarak tüm detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

BAŞVURU DETAYLARI

Garanti Bankası personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını “https://goo.gl/ExXYzy” web adresi üzerinden yapacaklardır. Adaylar web adresini tarayıcılarının adres satırına web adresini kopyalayarak başvuru yapabilir ve ilanların detaylarına pozisyonların detaylarına ulaşabilirler.

GENEL ŞARTLAR

Bunun yanı sıra Garanti Bankası personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylarda Banka tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adayların “30 yaşından gün almamış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, MS Office ve Bilgisayar kullanma kabiliyeti yüksek olmak, en az lise mezunu, kadrolara göre en az bir(1) yıl tecrübeli ve analiz yeteneği kabiliyetli olmak” şartlarını taşımaları gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Peki Garanti Bankası personel alımlarını hangi kadrolarda gerçekleştirecektir? Yayımlanan ilana göre alım yapılacak olan pozisyonlardan bazıları şöyle:

“Telefon Bankacılığı müşteri temsilcisi, Dış ticaret ve krediler uzmanı, Değerleme kontrol uzmanı, Güvenlik Görevlisi, Yapısal Risk Uzmanı, Uzman yardımcı ekonomist, Risk yönetimi kontrol yönetmeni, Bilgi Teknolojileri iç kontrol yönetmen yetkilisi, Hazine iç kontrol yetkilisi, Eğitim teknolojileri ve bilgi yönetimi yönetmeni, Destek kredisi ürün yönetimi, Tercüman, Risk data ve global projeler yetkilisi, İştirakler riski uzmanı, AML uyum yönetmeni, Kobi Bankacılığı portföy yönetim uzmanı, Bireysel Bankacılık Müşteri İlişkileri uzmanı, Mobilya grup asistanı, Ticaret Bankacılık müşteri temsilcisi, Kredi Riski Raporlama yetkilisi, Validasyon Yetkilisi”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA