Banka Personeli Alım İlanları

Garanti Bankası Personel Alım İlanı 2016

Garanti Bankası 2016 yılında personel alımı çerçevesinde yükseköğretim öğrencisi, yeni mzeun personel ve deneyimli personel alımları gerçekleştirecek. Garanti bankasının kariyer sayfası tarafından açılan ilanlarda onlarca personel alımı gerçekleştireceği görülüyor. 

Üniversite  öğrencileri için açılan personel alım ilanında açık pozisyonlar ; Telefon bankacılığı müşteri temsilcisi (sivas) , Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi ( İstanbul) , Part Time Müşteri Memnuniyeti Müşteri Temsilcisi aranıyor.

Üniversite Mezunları için açılan garanti bankası personel alım ilanında,  İstanbul Avrupa Yakasında çalışmak üzere Gişe Asistanı , Merkezi Satış Temsilcisi, İstanbul Anadolu Yakasında istihdam etmek üzere Gişe Asistanı, Bireysel Ürünler Risk İzleme Asistanı (İSTANBUL) , Operasyon Asistanı, Mobil Grup Asistanı,  Müşteri Memnuniyeti Temsilcisi (SİVAS), Dış Ticaret ve Krediler İşlemleri Asistanı (İSTANBUL)

Garanti Bankası Personel Alım Sayfasında Deneyimli Adaylar İçin Açılan İlanda ise;

En az lise mezunu Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağı belirtilmiş. Zincirlikuyu Genel Müdürlüğü Alarm ve Kontrol Merkezi , Güneşli Genel Müdürlüğünde ve ülke genelinde bölge müdürlükleri ve şubeler için “güvenlik görevlisi” personel alımı yapılacağı belirtilmiş. Silahlı Güvenlik sertifikasına sahipseniz, Alarm ve Kontrol Merkezi Güvenlik Görevlisi için en az 1 sene ilgili görevde bulunmuş yada deneyim sahibi olması şartı aranıyor.

İlgili İlanlara Aşağıdaki Linkten ulaşabilirsiniz

https://garantilikariyer.garanti.com.tr/web/

Kamu ve özel sektördeki iş ilanlarından haberlerden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için, Kamupersoneli.net Android uygulamasını cep telefonunuza yükleyebilirsiniz.

 Kamupersoneli.net