Banka Personeli Alım İlanları

Garanti Bankası Şubat Ayı Personel Alımı

Garanti Bankası farklı pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecek. Bütçe Planlama Yetkilisi/Uzman, İç Kontrol yetkilisi, Hizmet (Prodüksiyon) Satın Alma Yönetmeni / Prodüktör pozisyonları için personel alımları yapılacak. Alımların tamamı İstanbul için geçerli olacak. Çevre illerde ikamet eden ve başvuru yapan adayların başvuruları kabul edilmeyecek.

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Üniversitelerin ekonomi ve iktisat ile ilgili bölümlerinden mezun olmuş, 1 yıl iş tecrübesi olan banka ve finans sektöründe kendisini geliştirmek isteyen iletişim ve beceri konularında kendisine güvenen ekip çalışmasına yatkın, işi yapacak herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması, yenilikçi takım oyununa yatkın ve kendisini geliştirmeye açık kişilerin başvuru yapmaları isteniyor.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adayların sadece kariyer sitesi üzerinden başvuruları değerlendirilecek. Bankalara yazılı olarak müracaat söz konusu olmayacak. Adaylar başvuru yaptıktan sonra işe alınmaları durumunda bilgilendirilecekler. Başvurular 17 Şubat’a kadar devam edecek.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için yazımızın en alt kısmında başvuru linkini bulabilirler. Başvuru için üst yaş sınırı bulunmuyor. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan ve en az 1 yıl iş tecrübesi olan kişiler başvuru yapabilirler. Başvurular sadece kariyer sitesi üzerinden Garanti bankası kısmından gerçekleşecek.

Garanti Bankası Personel Alımı İçin Bağlantıyı kopyalayabilirsiniz: https://bit.ly/garantibankasipersonel