Banka Personeli Alım İlanları

Garanti Bankası Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi Alıyor

Garanti Bankası, yeni bir personel alım ilanı yayımlayarak tecrübeli ve tecrübesiz Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi pozisyonunda personel alımları yapacağını duyurdu.

Alınacak personeller, bankanın İstanbul Avrupa ve İstanbul Asya şubelerinde, sürekli/tam zamanlı görevlendirilecek. Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Garanti Bankası kadrolu çalışanı olup; kariyerlerine bankanın Çağrı Merkezi, diğer Genel Müdürlük birimleri ve şubelerinde devam etme imkanına sahip olacaklar.

İlana başvuru yapacak adayların, en az ön lisans mezunu olmaları gerekiyor. Mezun olmayanların, ön lisans ya da lisans programlarında öğrenci olmaları gerekiyor. Adayların, 30 yaşını aşmamış olması, İstanbul’da ikamet ediyor olmaları, erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf ya da en az 2 yıl tecilli olmaları gerekiyor. Ayrıca, iletişim becerileri kuvvetli, ikna kabiliyeti gelişmiş, satış yapma konusunda da istekli olmak gerekiyor.

Garanti Bankası personel alım ilanında talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları, 11 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek. İlanın tüm detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/WQwxXn linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

GARANTİ BANKASI

1946 yılında Ankara’da kurulan Garanti Bankası, 31 Mart 2016 tarihi itibarıyla 103,1 milyar ABD Doları’na ulaşan konsolide aktif büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük ikinci özel bankası konumunda.

Kurumsal, ticari, KOBİ, ödeme sistemleri, özel, bireysel ve yatırım bankacılığı dahil olmak üzere bankacılık sektörünün tüm iş kollarında faaliyet gösteren Garanti; Hollanda, Rusya ve Romanya’daki uluslararası iştiraklerinin yanı sıra hayat sigortası ve bireysel emeklilik, finansal kiralama, faktoring, yatırım ve portföy yönetimi alanlarında önde gelen finansal iştirakleri ile entegre bir finansal hizmetler grubu.

31 Mart 2016 itibarıyla yurt içinde 972 şube, Kıbrıs’ta 7, Lüksemburg ve Malta’da birer olmak üzere yurt dışında 9 şube, Londra, Düsseldorf ve Şangay’da birer temsilcilik, üstün teknolojik altyapıya sahip 4.540 ATM, ödüllü Çağrı Merkezi, mobil, internet ve sosyal bankacılık platformlarından oluşan çok kanallı dağıtım ağına sahip Garanti; 19,8 bin çalışanı ile 14 milyondan fazla müşterisinin her türlü finansal ihtiyacına cevap veriyor.

Garanti, vazgeçilmez değerlerinden yola çıkarak Sürdürülebilirliği, çevreye ve topluma olumsuz etkileri en aza indirmenin yanında, müşterileri, çalışanları, hissedarları ve faaliyet gösterdiği yerlerdeki tüm kitleler ile uzun vadeli değerleri paylaşarak, gelecek için güçlü ve başarılı bir iş modeli yaratma taahhüdü olarak tanımlıyor. Garanti, sürdürülebilir bankacılık anlayışını, spordan eğitime, sanattan doğaya ve iş dünyasını bilgilendirmeye kadar farklı alanlardaki toplumsal yatırım programları ile güçlendiriyor.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA