Banka Personeli Alım İlanları

Gişe İşlemleri Memuru Alım İlanı Yayımlayan Bankalar (Deneyimli/Deneyimsiz)

Türkiye geneli faaliyet gösteren çok sayıda banka, yayımladıkları ilanlar ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacaklarını duyuruyorlar. Kendilerine ait internet sitesi veya kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında çok sayıda pozisyonda personel alımı yapılıyor. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza farklı bankalar tarafından yayımlanan Gişe İşlemleri Memuru alım ilanlarını derledik. Söz konusu ilanı yayımlayan bankalar, adaylardan talep edilen koşullar ve ilanlara dair diğer detaylar şu şekilde,

BANKA PERSONELİ ALIM İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR?

Bilindiği üzere farklı kurum, firma ve bankalar tarafından yayımlanan işçi ve personel alım ilanlarına başvuru sırasında adaylardan bazı koşulları talep ediliyor. 

Bankalarda görev almak isteyen vatandaşlarında ilan metinlerinde yer alan başvuru koşullarına haiz olmaları isteniyor. Bu koşullar alım yapılacağı açıklanan unvanın gerekliliklerine göre ve ilanı yayımlayan kurumun personel alım standartlarına göre belirlenir. 

Bankalar tarafından yayımlanan ilan metinlerinde yer alan koşulları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuiyetine önem vermek.

ALIM YAPACAĞINI AÇIKLAYAN BANKALAR VE ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan banka personeli alım ilanlarında, 6 farklı bankanın Gişe Memuru/Gişe Personeli alımı için ilanı yer alıyor. Söz konusu ilanlar için adayların genellikle üniversitelerin dört yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun olmaları isteniyor ancak bu şart ilanı yayımlayan bankaya göre değişiyor. 

İlanı yayımlayan bankalar arasında, Akbank, Yarı Kredi Bankası, Creditwest Bank, Türk Ekonomi Bankası ve Kuveyt Türk Katılım Bankası bulunuyor. 

Bu bankalar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında ise alımların, İstanbul, Muğla, Afyon(Dinar), Çanakkale(Biga), Hatay, İstanbul(Avr.), Van, Batman ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan şubelere yapılacağı ilan edildi. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Haberimizin içeriğinde sizlere aktardığımız koşulları sağlayan adaylar, Akbank, Yarı Kredi Bankası, Creditwest Bank, Türk Ekonomi Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yayımlanan ilanlara başvuru yapabilirler. Bu ilanlar kariyer siteleri aracılığıyla yayımlandığından adaylar başvurularını bu siteler üzerinden elektronik olarak yapacaklar.

İlanlara ulaşmak için vermiş olduğumuz bağlantıyı (https://goo.gl/R9tfzs) öncelikle kopyalayın daha sonra internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum