Banka Personeli Alım İlanları

Halkbank 1000 Servis Görevlisi Alımı Yapıyor (Başvuru Detayları)

Halkbank, beklenen personel alım ilanını yayımladı. Yayımlanan ilana göre; KPSS şartı olmaksızın 1000 Servis Görevlisi alımı yapılacak.

Kamupersoneli.net olarak Halkbank Servis Görevlisi alım ilanının detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. İşte detaylar:

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ ve ŞEKLİ

Halkbank, Servis Görevlisi alım ilanına başvurular, 18 Ekim 2017 – 9 Kasım 2017 tarihleri arasında, Banka web sitesi https://www.halkbank.com.tr bağlantısından da erişilebilecek olan, https://halkbank.istanbul.edu.tr adresinden yapılacak.

SINAV ÜCRETİNİN YATIRILMASI

Personel alım sınavına girecek adaylar; 9 Kasım 2017 Perşembe günü saat 17.00’ye kadar, yalnızca Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden, adayın T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ile en az biri cep telefonu olmak üzere 2 (iki) telefon numarası verilerek yatırılacak.

SERVİS GÖREVLİSİ ALIM İLANINA BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak,  tecil edilmiş olsalar dahi kasten işlenen suçlar ile ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan ya da kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak, 

Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak, kadrolara göre belirlenen yaş kriterlerini sağlamak, kadrolara göre belirlenen eğitim kriterlerini sağlamak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya en az 01.06.2018 tarihine kadar tecilli olmak,  banka tarafından yapılacak araştırma sonucunda; tutum, davranış ve özgeçmişleri bakımından bankacılık mesleğine uygun bulunmak, sağlık durumu açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hali bulunmamak.