Banka Personeli Alım İlanları

Halkbank 2019 Personel Alım İlanı Yayımlandı: Gişe Personeli Alımı Yapılıyor (İşte Online Başvuru Ekranı)

Halkbank tarafından bir ilan yayımlanarak 24 farklı şehirde personel alımı yapılacağı ifade dildi. Söz konusu ilanda Banko Hizmetleri Asistanı (Gişe Elemanı) alımı yapılacağı ifade edildi. İlana başvuruların online bir şekilde 6 Eylül’e kadar gerçekleştirileceği ifade edildi.

ALIM YAPILACAK İLLER

Halkbank tarafından gerçekleştirilecek olan personel alımı “ADIYAMAN DİYARBAKIR HATAY MUŞ AĞRI ELAZIĞ KAHRAMANMARAŞ SİİRT ARTVİN ERZİNCAN KARS SİVAS BATMAN ERZURUM KİLİS ŞANLIURFA BİNGÖL GAZİANTEP MALATYA ŞIRNAK BİTLİS HAKKARİ MARDİN TUNCELİ” illerinde gerçekleştirilecektir.

GENEL ŞARTLAR

Başvuru yapacak olan adaykarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. İşte adaylarda aranan şartlar:

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Tecil edilmiş olsalar dahi kasten işlenen suçlar ile ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan ya da kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,

ç) Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak,

d) 01/01/1990 ve sonrası doğumlu olmak,

e) Üniversitelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden mezun olmak, (30/09/2019 tarihine kadar mezun olabilecek adayların da başvurusu kabul edilecektir.)

f) Sağlık durumu açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hali bulunmamak; Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya ve seyahat etmeye elverişli olduğunu, tam teşekküllü bir sağlık kurumundan alınacak raporla belgelemek (Sağlık Raporu; giriş sınavının, yazılı ve mülakat olmak üzere tüm aşamaları tamamlandıktan sonra talep edilecektir.)

g) Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, muaf veya en az 30/04/2020 tarihine kadar tecilli olmak ya da bedelli askerlikten yararlanacak olmak,

ğ) Banka tarafından yapılacak araştırma sonucunda; tutum, davranış ve özgeçmişleri bakımından bankacılık mesleğine uygun bulunmak,

h) Başvuru için yukarıda belirtilen il ve illere bağlı ilçelerde ikamet etmek zorunludur. Adaylar Mernis’ten teyit edilen ikamet iline başvuru yapmış sayılacaktır. İkamet ili “Alım Yapılacak İller” listesinde yer almayan adayların sınav başvuruları geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvuru yapacak olan adaylar başvuru işlemlerini 6 Eylül’e kadar gerçekleştireceklerdir. Adaylar başvurularını https://sinavbasvuru.halkbank.com.tr adresinden yapacak ve şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

“Sınav Başvuru Formu” aday tarafından eksiksiz olarak doldurulacak ve son 6 ay içerisinde çekilmiş en fazla 770 kB büyüklüğünde JPEG, JPG veya PNG formatında vesikalık fotoğraf, sınav başvuru formuna eklenecektir.

Adaylar başvuru kriterleri doğrultusunda incelenecek olup uygun bulunan adaylar sürece davet edilecektir. Süreç hakkındaki bilgilendirmeler cep telefonu ve/veya e-posta adresi üzerinden gönderileceği için güncel olarak takip edilmesi gerekmektedir.

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

Bir Yorum

  1. Sınava giriş hakkı kazanmak bile şu an lütuf ne zaman yayınlarlar ki listeyi ya

  2. Merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz halk bank gişe icin başvuru yaptim bugun mesaj geldi maile bakın diye mail adresini yanlis yazmışım ikinci maile de gönderilmemiş ariyorum açmıyorlar ne yapmam gerek ne olur yardımcı olin

  3. Aynı sorun bende de var nazlı. Yardımcı olur musunuz ne yapmamız gerek

  4. Benimde telefonuma mesaj gelmiş ama e postama mesaj gelmedi. Ne yapmam gerek yardımcı olur musuniz