Banka Personeli Alım İlanları

ING Bank Banka Personeli Alımı Yapıyor ! Türkiye Geneli Farklı İllerde

ING Bank yayımladığı ilanı ile Türkiye geneli farklı illerde banka personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alım ilanı ise ING Bank tarafından çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile yayımlandı.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

ING Bank söz konusu personel alım ilanına ilişkin olarak BT Güvenlik Sistem Yöneticisi, Mobil Satış Yönetimi Yetkili Yardımcısı, Uygulama Gel. Terminal Host Uyg.Yazılım Danışmanı, ING PRACTICA KAMPI, Nakit Yön/ E-Platformlar Ürün Yön.Yetkili-Yönetmen, Uluslararası Nakit Yönetimi Yönetmeni, Bireysel Bankacılık Hukuki Danış. Müşavir /Avukat, Senior Backup Specialist, Bilgi Yönetimi Bilgi Danışmanı, Antalya ÖBM Ş.Özel Bankacılık Müşt. İliş. Yönetmen, Adana ÖBM Özel Bank. Müşteri İlişk. Yön. Yönetmen, Uygulama Geliştirme-Kart Yönetimİ Analist, BT Güvenlik İzleme Uzman Yardımcısı, Bilgi Yönetimi Bilgi Mühendisi, Emlak İşleri Proje Yöneticisi, Emlak İşleri Müdürü, Kurumsal Krediler & Dış Ticaret Ekibi Yazılım Müh,, Chargeback ve Takas Servisi Dönemsel Çalışan, Menkul Değerler İzmir İrtibat Bürosu Yatırım Danış kadroları için personel alımı yapılacağını ifade etti. ING Bank tarafından söz konusu ilan belirli aralıklarla güncellenmektedir. 

BALVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki link üzerinden görebileceklerdir. Bu kapsamda ilana başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki linki kullanarak hem kadroların detaylarını görebilecek hem de başvuru yapabileceklerdir.

Kadroların detayları ve başvuru linki: https://goo.gl/URTS3m

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra her personel alım ilanında olduğu gibi ING Bank personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartları karşılamaları gerekmektedir. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu kapsamda ING Bank tarafından ilana başvuru yapacak olan adaylarda “kadrolara göre belirlenen eğitim seviyelerinden mezun olmak, müşteri ilişkilerinde farklı, ikna kabiliyeti yüksek, kadrolara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, yine bazı kadrolar için istenen yabancı dil şartını karşılamak, vardiyalı ve yoğun çalışma sistemine ayak uydurmak, erkek adaylar için askerliği yapmış olmak veya en az iki tecilli olmak” şartları aranmaktadır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA