Banka Personeli Alım İlanları

ING Bank Çeşitli Kadrolarda Personel Alım İlanına Başvurular Sürüyor

ING Bank, kadrosunda eksik bulunan şubelerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını açıklamıştı. Yayımlanan personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup ilan ile ilgili detayları haberimizde aktarıyoruz. 

ING BANK TARAFINDAN ALIM YAPILACAĞI BİLDİRİLEN KADROLAR

– Aplikasyon Personeli, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, İKON Çalışan Servisi Dönemsel Çalışan, Pazarlama İletişimi Yönetmeni, Ing Finansal Kiralama Pazarlama ve Satış Yetkilisi, Yeni Mezun Analist / Yazılım Müh. / Altyapı Uzmanı, Müşteri Tutundurma Uzmanı, Kobi Bankacılığı Portföy Yetkilisi, Ticari Portföy Yönetici Yardımcısı / Yetkili, İşe Alım Yönetmeni, Sistem Analisti

İLANA BAŞVURACAK ADAYLARDA İSTENEN GENEL NİTELİKLER

– Analitik düşünebilen, iletişim becerisi iyi, stresle başa çıkabilen, Takım çalışmasına yatkın, İkna kabiliyeti yüksek, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış ya da en az 2 yıl tecilli olan, Kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesini karşılamak, Varsa, kadrolar için özel şartları taşımak, 

BAŞVURU SÜRECİ

– ING Bank personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihi ilanda yer alan her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmiştir. 

– ING Bank personel alım ilanı detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/6u6ujx

Kamupersoneli.net – ANKARA