Banka Personeli Alım İlanları

ING Bank Ekim Ayı Personel Alım İlanı! (Türkiye Geneli)

Ekim ayının içerisinde bulunduğumuz şu günlerde ING Bank tarafından yayımlanan ilanlarla beraber 19 farklı pozisyonda personel alımları yapılıyor.

Kariyer siteleri üzerinden ilana çıkan ING Bank Türkiye genelinde personel alımlarını gerçekleştiriyor.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIMLAR YAPILACAK?

ING Bank tarafından yayımlanan ilanlarda alım yapılacak olan pozisyonlar ise şu şekilde;

Veri Merkezi ve Sistem Operasyon Uzman Yardımcısı, Dijital performan market satış görevlisi, Dijital bankacılık yetkilisi, DevOps Mühendisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Satış Masası Yetkili Yardımcısı, Mobil Satış Yönetimi Yetkili Yardımcısı ve Özel Bankacılık Müşteri Temsilcisi” olarak açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

ING Bank tarafından yayımlanan ilanlarda adayların taleplere göre eğitim seviyelerinden mezun olmaları gerekiyor ve ayrıca başvuru şartlarına haiz olmayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı.

Diğer yandan kadrolara göre talep edilen şartlara uygun olmak gerekiyor. erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması isteniyor. Ayrıca kadrolara göre muaf veya en az 2 yıl tecilli olması şart.

Problemlere çözüm odaklı çalışabilen adaylar ile, risk yönetimlerinde deneyimi olan adayların başvuru yapması isteniyor.

İLANLAR İÇİN: “https://goo.gl/Stp9Aa”

Üst kısımda yer alan bağlantı adresini internet tarayıcınızın arama satırına kopyalayınız/yazınız ve enter tuşuna basınız…

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. lıngı yazıyorum arama butonuna ama başvuru yapamıyorum yardımcı olur musunuz