Banka Personeli Alım İlanları

ING Bank Ekim Ayında Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor

ING Bank, Türkiye genelinde farklı illerde bulunan şubelerinin personel açığı olan pozisyonlarında görevlendirilmek üzere personel alımı yapıyor. İşte detaylar:

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

BT Güvenlik İzleme Uzman Yardımcısı, İKON Çalışan Servisi Dönemsel Çalışan, İş Zekası Yönetimi Dönemsel Çalışan, Depo Yönetimi Yetkili Yardımıcısı, KOBİ Portföy Yönetmeni, Mobil Analiz İş Danışmanı, Bireysel Bankacılık Satış Yetkilisi, Hazine Teminat Yönetimi Yetkilisi, Özel Bankacılık Müşteri Temsilcisi Yönetmeni

ALIM YAPILACAK İLLER

İstanbul, Kahramanmaraş, Nevşehir, Adana, Antalya

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL NİTELİKLER

Üniversitelerin ilgili Bölümlerinden mezun olmak, bankaların şube pazarlama pozisyonlarında yetkililik için en az 2 yıl deneyimli; Bireysel Bankacılık işkolunda deneyim sahibi olmak, aktif satış yapabilmek, takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk alabilmek, analitik düşünebilen ve iş çözümlerine katkı sağlayabilecek olmak, aktif araç kullanabilmek.

BAŞVURU SÜRECİ

ING Bank personel alım ilanına başvurular, alım yapılacak il ve pozisyonlara göre farklı tarihlerde sona eriyor. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/CLRDkH

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA