Banka Personeli Alım İlanları

ING Bank Mobil Satış Yetkili Yardımcısı Personel Alıyor

ING Bank, yayımladığı ilan ile Mobil Satış Yetkili Yardımcısı pozisyonunda personel alımları yapacağını duyurdu. İlan detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. İşte detaylar:

ING Bank personel alım ilanına; Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olan, varsa SEGEM Belgesine sahip olan, sonuç Odaklı ve Müşteri Odaklı çalışabilecek olan, iletişim Becerisi İyi olan, stresle başa çıkabilecek olan, iş Motivasyonu Yüksek olan adayların başvuruları kabul edilecek.

Alınacak personeller, bankanın İstanbul Avrupa ve İstanbul Asya’da bulunan şubelerinde, sürekli/tam zamanlı olarak görevlendirilecek.

Personel alım ilanına, hem tecrübeli hem de tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecek.

Alınacak personeller; sahada, banka ürünlerini kullanarak, potansiyel müşterilere ihtiyaçları doğrultusunda satış yaparak, Bankamıza yeni müşteriler kazandırmak. Aynı şekilde mevcut müşterilerimiz için de ihtiyaçları doğrultusunda, yeni ürün satışı yaparak, müşteri başına kârlılık ve bankamız çapraz-alış oranını arttırmak amacıyla görevlendirilecek.

ING Bank personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular, 22 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/6EQ3Qj linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA