Banka Personeli Alım İlanları

ING Bank Tecrübe Şartsız Personel Alımı Yapıyor

ING Bank çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı ve kendi bünyesinde görevlendirmek üzere tecrübe şartı olmaksızın personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alımı için başvurular devam ediyor. İlana ilişkin detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

ING Bank yayımladığı ilanında birçok kadro için personel alımı yapacağını ifade etti. Söz konusu ilana göre “Mobil Satış Temsilcisi, Chargeback ve Takas Servisi Dönemsel Çalışan, Menkul Değerler İzmir İrtibat Bürosu Yatırım Danışmanı, Süreç Mükemmelliği-Analist, Uygulama Geliştirme Kart Yönetimi- Kıdemli Analist, Ağ ve Güvenlik Kıdemli Sistem Yöneticisi, Süreç Mükemmelliği Danışmanı” kadroları için personel alımı yapılacak.

GENEL ŞARTLAR

ING Bank personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Buna göre söz konusu ilana “kadrolara göre belirlenen eğitim seviyelerinden mezun olmak (lise, önlisans veya lisans düzeyi), müşteri ilişkilerinde farklı, ikna kabiliyeti yüksek, kadrolara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, yine bazı kadrolar için istenen yabancı dil şartını karşılamak, vardiyalı ve yoğun çalışma sistemine ayak uydurmak, erkek adaylar için askerliği yapmış olmak veya en az iki tecilli olmak” şartlarına haiz olan adaylar başvuru yapabilecektir.

BAŞVURULAR

Söz konusu ilanda ING Bank tarafından her bir kadro için ayrı ayrı belirlenen başvuru tarihleri arasında yapmaları gerekiyor. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını yapabilmek ve ilanların detaylarını görebilmek için tarayıcılarının adres satırına “https://goo.gl/URTS3m” web adresini kopyalayacaklardır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA