Banka Personeli Alım İlanları

ING Bank Tecrübeli Tecrübesiz Personel Alımları Yapıyor

ING Bank’ın bir parçası olarak yurt içinde ve yurt dışında görev almak isteyen adaylar arasından Mobil Satış Yönetimi Yetkili Yardımcısı pozisyonunda görevlendirilmek üzere personel alımları yapılacak.

Bankanın alacağı personeller, İstanbul (Avrupa) ve İstanbul (Asya) da görevlendirilecek. Personeller, orta düzey yönetici pozisyonunda ve sürekli/tam zamanlı olarak çalıştırılacaklar.

Personeller, sahada, bankanın ürünlerini kullanarak, potansiyel müşterilere ihtiyaçları doğrultusunda satış yaparak, bankaya yeni müşteriler kazandırmak ve mevcut müşterileri için de ihtiyaçları doğrultusunda, yeni ürün satışı yaparak, müşteri başına kârlılık ve bankanın çapraz-alış oranını arttırmak amacıyla görev alacak.

İlana başvuru yapacak adayların; Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmaları gerekiyor. Ayrıca varsa SEGEM belgesi tercih edilecek. Adayların, müşteri odaklı, sonuç odaklı, müşteri odaklı, iletişim becerileri gelişmiş, stresle başa çıkabilecek ve iş motivasyonu yüksek olması gerekiyor.

İlanda talep edilen şartlara durumu uyan adaylar, başvurularını 20 Ocak 2018 tarihine kadar, https://goo.gl/6EQ3Qj linki üzerinden başvuru yapacaklar. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA