Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Çağrı Merkezi Personel Alımı Devam Ediyor

İş Bankası kendi resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda İş Bankası çağrı merkezi personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Yayımlanan ilanın son başvuru tarihi, genel şartları ve nasıl başvuru yapılacağı hakkında tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. İlanın detayları şöyle;

ALINACAK PERSONEL 

– Çağrı merkezi personeli

GENEL ŞARTLAR

*Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 25 Mart 1987 ve sonrası doğumlu olmak, Ankara ilinde ikamet etmek, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, muaf veya Mayıs 2018 celp dönemine kadar tecilli olmak, bankamızın daha önce düzenlediği Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat ve değerlendirme merkezi aşamasında başarısız sayılmamış olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak, herhangi bir zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak, sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, 25 Mart 2017 tarihi itibariyle, üniversitelerin Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarında 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmak şartlarına sahip olmak gerekiyor.

BAŞVURULAR

İş Bankası personel alım ilanına başvurular 9 Mart 2017 tarihinde başladı. Ayrıca söz konusu ilana başvurular 20 Mart 2017 tarihinde sona erecektir. Başvurular, İş Bankası resmi sitesinden ya da ilanın yayımlandığı diğer sitelerden yapılabilecek.

SINAV SÜRECİ

İş Bankası personel alımı sınavlarının yazılı aşaması 25 Mart 2017 tarihinde İstanbul ve Ankara illerinde gerçekleştirilecektir.