Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası En Az 4 Bin 500 TL Maaş İmkanıyla Personel Alımı Yapacak! İş Bankası Personel Alım İlanı

İş Bankası yeni personel alım ilanı için kendi kariyer ekranı üzerinden personel alım ilanı yayımladı.

İş Bankası uzman yardımcısı alımı yapacağını bildirdi ve personel olarak görevlendirilecekler en az 4 bin 500 TL maaş verilecek.

İlan metninde yer alan ifadelerde ise adayların başvurularını 10 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 12:00’a yapabilecekleri ifade edildi.

Başvurular ise; “cv.isbank.com.tr” adresinde bulunan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapılabileceği belirtildi…

İŞ BANKASI PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

İş Bankası tarafndan yayımlanan ilan metninde ise genel şartlar şu şekilde açıklandı…

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Kasım 2020 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak.(3) (Bedelli askerlik yapacak olan adayların ilgili ekranda muaf seçeneğini seçerek açıklama kısmını Bedelli-(Başlangıç Tarihi-Bitiş Tarihi) şeklinde doldurması gerekmektedir.)

3- İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek ve linkte yer alan sertifikalardan birine sahip olmak.(2) (Tüm aşamalarda başarılı olarak işe başlamaya hak kazananların, 06.05.2019 tarihinden sonra katıldığı ve beklenen asgari puanı aldığı sınavın ücreti, Bankamızca karşılanacaktır.)

4- Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

5- Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (15 Haziran 1989 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.)

DETAY İÇİN TIKLAYIN