Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor !

İş Bankası kendi kurumsal internet sitesi üzerinden çeşitli ilanlarını yayımladı. Yayımlanan ilanlara en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği ifade edildi. 

İş Bankası tarafından yayımlanan ilanların detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.. 

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

İş Bankası tarafından yayımlanan ilanda güvenlik görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi. İlanda İstanbul’da bulunan şube ve müdürlüklerde görevlendirmek üzere Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağı vurgulandı. Söz konusu ilana başvurular devam ediyor. Adaylar başvurularını elektronik ortamda 21 Eylül’e kadar yapabileceklerdir.

MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALIMI

İş Bankası yayımladığı ilanına üniversitelerin kılavuzda belirtilen bölümlerinden mezun olan adaylar arasından bankanın bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin ve yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının ve bilgi teknolojilerinin denetiminde görevlendirilmek üzere müfettiş yardımcısı alımı yapılacağı vurgulandı. Bu ilana da başvurular elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. İlana başvurular devam ediyor ve 30 Ekim’e kadar devam edecektir.

Bu ilana da başvurular elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. İlana başvurular devam ediyor ve 30 Ekim’e kadar devam edecektir.