Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Memur Alımı Yapıyor ! Genel Şartlar ve Başvuru Detayları

Türkiye İş Bankası kendi resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Türkiye İş Bankası kendi bünyesinde görevlendirmek üzere memur alımı yapacağını ifade etmişti. Türkiye İş Bankası tarafından yayımlanan ilana başvurular devam ediyor. Bu kapsamda ilana başvuruların nasıl yapılacağı ve başvuru şartlarının neler olduğunu kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Yayımlanan ilanda Türkiye İş Bankasının İstanbul’daki şubeleri için personel alımı yaptığı ifade edildi. Tüm bunların yanı sıra Türkiye İş Bankası personel alımı için 19 Mart 2018 tarihinde bir sınav düzenlenecektir ve sınav sonuçlarına göre personel alımları gerçekleştirilecektir. 

EĞİTİM SEVİYESİ

Bunun yanı sıra söz konusu personel alım ilanında eğitim şartına da yer verilmiştir. Bu kapsamda 4 yıllık eğitim verilen Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarının dışında okul bitirmiş olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu personel alım ilanı İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlandı. Yayımlanan ilana başvurular 11 Mart 2018 tarihine kadar devam edecektir. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden gerçekleştireceklerdir.

GENEL ŞARTLAR

İş Bankası personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda İş Bankası tarafından “Türkiye Cumhuriyeti, Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (19 Mart 1988 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.), İstanbul ilinde ikamet etmek. Erkek adaylar için en geç 19 Mart 2018 tarihine kadar askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Ağustos 2019 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak” şartları aranmaktadır. Bunun yanı sıra adaylarda özel şartlar da aranmaktadır. Adaylar özel şartlara aşağıdaki başvuru kılavuzu üzerinden ulaşacaklardır.