Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Memur Alımına Kimler Başvuru Yapabilir?

İş Bankası geçtiğimiz günlerde resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda İş Bankası Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı kadrosunda görevlendirilmek üzere sınav esasına dayalı olmak üzere personel alımı yapılacağı ifade edildi.

İş Bankası personel alımına ilişkin kimlerin başvuru yapabildiğini ve başvuruların nasıl yapılacağını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İş Bankası personel alım ilanına “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Çok iyi derecede İngilizce bilmek ve TOEFL (IBT) sınavından en az 85 puan almış olmak, Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken Şubat 2019 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak.

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen bilgisayar, yazılım, elektrik-elektronik, endüstri, istatistik, matematik, mekatronik, telekomünikasyon, bilişim ve enformatik alanlarındaki bölümlerinden mezun olmak Devam Ediyor Devamı, Daha önce, Bankanın yaptığı sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak, Daha önce yapılan Bilgi İşlem ve Yazılım Uzmanlığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak.

Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak. Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak.” şartlarına haiz olan adaylar başvuru yapabilecektir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar söz konusu sınav başvurularını 2 Ekim 2017 saat 18.00’a kadar ik.isbank.com.tr web adresi üzerinden yapacaklardır.