Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Müfettiş Yardımcısı Alım Süreci Devam Ediyor

İş Bankası İnsan Kaynakları resmi sitesinde yayımladığı duyuru ile Bankanın bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurtiçi, yurtdışı şubelerinin ve yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının denetiminde görevlendirilmek üzere Müfettiş Yardımcıları alınacağını duyurdu.

BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Müfettiş Yardımcısı alım ilanına başvurular, 20 Kasım 2017 gününe kadar yenibiris.com üzerinden gerçekleştirilecek.

Sınavın ilk aşaması 2 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

T.C vatandaşı olan, sınav itibariyle 30 yaşını doldurmamış olan, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış ya da en erken 2018 yılı Haziran ayına kadar erteletmiş olan, üniversitelerin en az 4 yıl süreyle eğitim veren fakültelerinin ya da en az 4 yıl süreyle eğitim veren yüksekokulların aşağıda belirtilen bölümleriyle bunların yetkili makamlarca tanınmış, Türkiye ve yabancı ülkelerdeki eşleniklerinin birinden mezun olan, sağlık durumu seyahat etmeye ve başvuru yaptığı işte çalışmaya elverişli olan, kamu haklarından mahrum olmayan, . resmi dairelere, kurum ya da kuruluşlara mecburi hizmet yükümlülüğü altında bulunmayan adaylar başvuru yapabilecek.

MESLEKİ BİLGİ SINAVI (2 ARALIK 2017)

Klasik yöntemle yazılı olarak yapılır. Sınav Ekonomi (Genel Esaslar, Makro ve Mikro İktisat, Para, Kredi, Banka) ve Türkçe (Kompozisyon) konularını kapsamaktadır. Genel Yetenek Testi Sayısal ve sözel kavrama, veri yorumlama, sistematik düşünme ve problem çözme becerilerinin ölçülmesine yönelik sorulardan oluşmaktadır.

DEĞERLENDİRME MERKEZİ AKTİVİTELERİ (2017 ARALIK)

Adayların görevlerinde gösterecekleri performansı, iş simülasyonlarıyla gözlemleme olanağı sağlayan uygulamalardır. Mesleki Kişilik Envanteri Adayların kendi yetkinliklerini nasıl değerlendirdiklerini, davranış ve eğilimleriyle ilgili soruları yanıtlayarak aktardıkları değerlendirme aracıdır.