Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Müfettiş Yardımcısı Alıyor (Başvuru Detayları)

İş Bankası, geçtiğimiz günlerde resmi sitesinde yayımladığı duyuru ile Müfettiş Yardımcısı alımları yapılacağını duyurdu.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

İş Bankası Müfettiş Yardımcısı alım ilanına başvurular, 23 Ekim 2017’de ilanın yayımlanmasıyla beraber başladı ve 20 Kasım 2017 mesai bitimine kadar devam edecek. Başvuru süreci; yenibiris.com adresinden başvuru yapılması ve • mys@isbank.com.tr adresine istenen bilgi ve belgelerin gönderilmesi aşamalarından oluşmaktadır.

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

* Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

* İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek

* Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış ya da en erken 2018 yılı Haziran ayına kadar erteletmiş olmak

* Üniversitelerin en az 4 yıl süreyle eğitim veren fakültelerinin ya da en az 4 yıl süreyle eğitim veren yüksekokulların aşağıda belirtilen bölümleriyle bunların yetkili makamlarca tanınmış, Türkiye ve yabancı ülkelerdeki eşleniklerinin birinden mezun olmak.

* Daha önce Bankanın yaptığı sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında ve/veya daha önce gerçekleştirilen Uzman Yardımcılığı ile Müfettiş Yardımcılığı sınavının değerlendirme merkezi aktiviteleri aşamasında başarısız sayılmamış olmak

* Daha önce yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak

* Sağlık durumu seyahat etmeye ve başvuru yaptığı işte çalışmaya elverişli olmak

* Kamu haklarından yoksun bulunmamak

* Affa uğramış olsa bile herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak

* Resmi dairelere, kurum ya da kuruluşlara mecburi hizmet yükümlülüğü altında bulunmamak şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecek.

İlan detayları için TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA