Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Personel Alımı Başvurularında Son Günler !

Türkiye İş Bankası Ön Lisans mezunu takip memuru kadrosu için personel alımı yapacağını kendi web adresi üzerinden yayımladığı ilan ile duyurmuştu. 

İş Bankası İnsan Kaynakları internet sitesi üzerinden duyurulan ilana başvurular bir kaç gün sonra sona erecek. Bu kapsamda ilana başvuruların nasıl yapılacağını ve genel şartların neler olduğunu kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

BAŞVURULAR 26 MART’TA SON

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir. Bu kapsamda adaylar başvurularını cv.isbank.com.tr adresi üzerinden gerçekleştireceklerdir. Bunun yanı sıra şube müdürlüklerine şahsen veya posta yoluyla yapılan başvuruların dikkate alınmayacağı ifade edildi. Ayrıca ilana başvurular 26 Mart 2018 tarihinde sona erecektir.

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adaylarda İş Bankası tarafından “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olmak, Yazılı sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, İstanbul ve Gaziantep şehirlerinde ikamet etmek, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak veya muaf tutulmak” şartları aranmaktadır. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları geçerli sayılmayacaktır. 

Ayrıca adayların “Hukuk Bürolarında veya şirketlerin hukuk departmanlarında daha önce fiilen takip memurluğu yapmış olmak, İş Bankası tarafından daha önce yapılan sınavlardan birinin mülakat sınavlarından başarısız olmamak, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, kamu haklarından mahkum olmamak ve seyahat engeli bulunmamak” şartlarına da haiz olmaları gerekmektedir.