Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Takip Memuru Alımı Yapacağını İlan Etti

İş Bankası; Diyarbakır, Gaziantep ve İstanbul’da bulunan banka şubelerinde görevlendirmek adına banka personeli alımı yapacağını duyurdu . 

İş Bankası’nın kurumsal internet sayfası üzerinden yayımlanan ilan metnine göre söz konusu alımların sınav usulü ile yapılacağı bildirildi. İlana başvuruda bulunacak adaylar için yapılan açıklamalar şu şekilde,

TAKİP MEMURU ALIM İLANI

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından adaylara duyurulan Takip Memuru alım ilanında önlisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek. İş Bankası söz konusu kadro için başvuruda bulunacak adaylara yönelik yayımladığı eğitim ve deneyim şartında şu ifadelere yer verdi. 

Takip Memuru alım ilanına, Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olan ve Hukuk Bürolarında veya şirketlerin/kurumların hukuk departmanlarında daha önce fiilen takip memurluğu yapmış olan adayların yapacağı başvurular geçerli sayılacak. 

DİĞER BAŞVURU KOŞULLARI

İş Bankası personel alım ilanında yer alan başvuru koşullarını sağlayan adaylar Diyarbakır, Gaziantep ve İstanbul’da bulunan banka şubelerinde görevlendirmek alım yapılacak olan Takip Memuru kadrolarına başvuru yapabilir. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Yazılı sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak (2 Ağustos 1988 veya daha sonra doğmuş olmak), İstanbul, Diyarbakır ve Gaziantep şehirlerinde ikamet etmek, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak veya muaf tutulmak, İş Bankası tarafından daha önce yapılan sınavlardan birinin mülakat sınavlarından başarısız olmamak, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, kamu haklarından mahkum olmamak ve seyahat engeli bulunmamak ve affa uğramış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığıyla elektronik olarak yapacaklar. İlana başvuru yapacak adaylar 26 Temmuz tarihinden önce cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden başvurularını gerçekleştirecekler.