Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası ve Akbank Deneyimli Deneyimsiz Banka Personeli Alımı Yapıyor

Akbank ve İş Bankası yayımladıkları ilanlar ile banka personeli alımı yapacaklarını açıkladılar. 

Söz konusu iki bankanın farklı şehirlerde bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere alım yapılacağı duyurulan banka personeli alımlarında, deneyimli deneyimsiz personellerin yayımlanan ilanlara başvuruda bulunabileceği belirtildi.

Akbank ve İş Bankası tarafından yayımlanan ilan metinlerinde yer alan detaylar şu şekilde,

AKBANK PERSONEL ALIM İLANI

Akbank personel alımlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile gerçekleştiriyor. Akbank tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan banka personeli alım ilanlarına lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar, açıklanan boş pozisyonlara göre başvurularını yapabiliyorlar.

Akbank tarafından yayımlanan personel alımları, İstanbul, Kocaeli, Adana, Ankara, Mersin, Aydın, Bursa, Antalya, Samsun ve Muğla başta olmak üzere farklı şehirlerde bulunan şubelere yapılacak. İlanda yer alan kadro detaylarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Akbank tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında Nakit Operasyon Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, Şoför, Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı, Birebir Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Yarı Zamanlı Takım Asistanı, Etkileşim Tasarımcısı, Görsel Tasarımcı, Strateji Yönetici Yardımcısı, Bilgi Güvenliği Siber Güvenlik Analisti pozisyonları yer alıyor.

Yukarıda aktardığımız kadroların dışında Akbank özellikle bankacılık alanında deneyimli adayların başvuru da bulunabileceği çok sayıda kadroda alım yapacağını duyurdu.

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile banka bünyesine personel alımı yapılacağını duyurdu. 

İş Bankası tarafından yayımlanan ilan metnine göre, farklı şehirlerde bulunan şubelerde görevlendirmek için alınacak personeller için İş Bankası bir sınav düzenleyecek. İş Bankası tarafından düzenlenecek sınav sonrası başarılı olan adaylar banka bünyesinde Şoför kadrosunda istihdam edilecek.

Bankanın İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Kırklareli (Lüleburgaz) ve Mersin illerinde bulunan şube ve genel müdürlük bölümlerinde görevlendirilecek personellerin en az lise mezunu olması isteniyor. 

İş Bankası yayımladığı Şoför alım ilanı sınavına başvuru yapacak adayların ise bazı koşulları taşımalarını istiyor. İş Bankası tarafından yayımlanan koşullara ulaşmak için haberimizin altında yer alan bağlantılardan yararlanabilirsiniz. 

AKBANK VE İŞ BANKASI PERSONEL ALIMLARINA BAŞVURU SÜRECİ

İş Bankası yayımladığı Şoför alım ilanına başvuruda bulunacak adaylara yönelik yayımladığı duyurusunda, ilana son başvuru tarihi olarak 30 Ocak tarihini duyurdu. Adayların bu tarihten önce belirtilen bir şekilde başvurularını yapmaları gerekiyor.

Akbank tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan banka personeli alım ilanında ise genel bir son başvuru tarihi belirtilmemiştir. Her bir kadro ve unvan için ayrı ayrı belirlenen son başvuru tarihleri farklılık göstermektedir.