Banka Personeli Alım İlanları

QNB Finansbank En Az Ön Lisans Mezunu Personel Alıyor

QNB Finansbank tarafından yayımlanan ilan ile bankanın personel açığı olan şubelerinde görevlendirilmek üzere en az ön lisans mezunu personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar…

QNB Finansbank bünyesinde alınacak personeller, Erzurum’da, telefon bankacılığı yabancı dil bilen çağrı merkezi müşteri danışmanı pozisyonunda görevlendirilecek.

ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER

QNB Finansbank personel alım ilanına başvuracak adayların;  iyi derecede İngilizce biliyor olmak, 28 yaşını aşmamış olmak, ön lisans / lisans öğrencisi veya mezunu olmak ve ekip çalışmasına yatkın olmak şartlarını taşımaları gerekiyor.

Ayrıca; müşteri odaklı ve diksiyonu düzgün olmak, iletişim ve ikna yeteneğine güvenmek, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olmak ve daha önce Bankada benzer pozisyona başvuru yapıp mülakat aşamasında elenmemiş olmak şartlarını da taşımak gerekiyor.

PERSONELLERE SUNULACAK İMKANLAR

Kendinizi kişisel ve mesleki alanda geliştirebileceğiniz kapsamlı eğitim– gelişim imkanları, kariyer hedefleriniz doğrultusunda kendi kariyer yolunuzu çizme olanağı, başarıların takdir edildiği bir ortamda çalışma imkanı, finansçı olmanın ayrıcalığını iş dışı ortamlarda da hissedebileceğiniz etkinlik ve indirim imkanları.

BAŞVURU SÜRECİ

QNB Finansbank personel alım ilanı başvuruları, 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/nwYSHm linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA