Banka Personeli Alım İlanları

Şekerbank Çeşitli Kadrolarda Banka Personeli Alıyor (Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu)

Şekerbank bünyesinde yer alan ve farklı şehirlerde bulunan şubelerine ihtiyaç duyulan kadrolar doğrultusunda personel alımı yapacağını duyurdu. 

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan Şekerbank banka personeli alım ilanında çeşitli pozisyonlarda personel alınacağı ve alımların en az lise mezunu olmak üzere önlisans ve lisans düzeyinde gerçekleştirileceği açıklandı. 

Şekerbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanına ilişkin ayrıntılar şu şekilde,

ŞEKERBANK PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU ŞARTLAR

Şekerbank yayımladığı banka personeli alım ilanı metninde, açıklanan boş pozisyonlara başvuru yapacak adayların banka tarafından belirtilen başvuru şartlarını sağlamaları belirtiliyor.

Şekerbank personel alımı başvuru koşulları arasında, aşağıda yer alan pozisyonlara ve unvanlara göre belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak ve unvanlara göre istenen özel şartları taşımak şartları yer alıyor.

Yukarıda belirtilen şartların haricinde Şekerbank adaylarda çalışma sistemine ilişkin de bazı şartlar talep ediyor. 

Bu şartlar; ”Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuiyetine önem vermek” olarak belirtildi.

ALIM YAPILACAK İLLER

Söz konusu banka personeli alım ilanında çok sayıda şehirde bulunan banka şubesine alım yapılacağı duyuruldu. 

İlanda yer alan bilgilere göre alımlar, İstanbul, Ankara, İzmir, Kars, Adana, Antalya, karaman, Yozgat, Bayburt, Zonguldak, Mersin ve Gaziantep’te bulunan şubelere yapılacak.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Kariyer siteleri üzerinden adaylara duyurulan Şekerbank banka personeli alım ilanında, kariyerini bu alanda devam ettirmek isteyen adayların başvuru yapabilecekleri 28 farklı pozisyon yer alıyor. 

Alım yapılacak kadrolar şu şekilde bildirilmiş. Gişe İşlemleri, Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi, Sistem Uzmanı, Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi, Sistem Uzmanı / Uzman Yardımcısı, Eğitim Uzmanı, Sistem Operatör Yardımcısı, İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Kurumsal İletişim Yetkilisi, 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Şekerbank personel alım ilanına başvuru süreci devam etmekte olup adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı site üzerinden elektronik olarak yapacaklardır. 

İlanlara başvuruda bulunmak için;

Kamupersoneli.net – ANKARA