Banka Personeli Alım İlanları

Şekerbank Personel Alımına Kimler Başvuru Yapabilir ?

Şekerbank çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Şekerbank kendi bünyesinde çalıştırmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilana ilişkin kimlerin başvuru yapabileceği ve başvuruların nasıl yapılacağını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALINACAK PERSONEL

Söz konusu ilanda; İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi, Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, BT Güvenlik Uzmanı, İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi kadroları için personel alımı yapılacağı belirtildi.

GENEL ŞARTLAR

Şekerbank personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylardan; Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmak, Takım çalışmasına uyumlu ve İletişim konusunda kendine güveniyor olmak, Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek olmak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR

Söz konusu ilandaki her pozisyon için ayrı ayrı son başvuru tarihi belirtilmiştir. Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki linki tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayarak yapacaklardır. 

http://www.kariyer.net/sekerbank-is-ilanlari-c1466-p5108/

ALIM YAPILACAK OLAN İLLER

Personel alımları, İstanbul, Gaziantep, Kahramanmaraş, Ankara, Düzce, Kırklareli illerinde yapılacaktır.

Kamupersoneli.net – ANKARA