Banka Personeli Alım İlanları

Şekerbank Tecrübeli Adaylar Arasından Personel Alımları Yapacak

Şekerbank, yayımladığı ilan ile tecrübeli adaylar arasından Kurumsal İletişim Medya Yönetmeni pozisyonunda personel alımları yapacağını duyurdu. Kamupersoneli.net olarak Şekerbank personel alım ilanı detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Alınacak personeller; kurumsal iletişim süreçlerinde yer alarak tüm içeriklerin hazırlanması konusunda gerekli aksiyonun alınması, medya iletişim kapsamında ilgili ajanslar ile planlanan projeler doğrultusunda çalışılması, rapor, süreli yayın, kitap vb. projelerin içerik yönetiminin ve planlamalarının yapılması, bu kapsamda proje geliştirilmesi, iç ve dış iletişim kanallarının (intranet, web sitesi vb.) içerik yönetiminin gerçekleştirilmesi ve medya iletişim planlarının oluşturulması ve haber çalışmalarının gerçekleştirilmesinde görevlendirilecek.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANILAN ŞARTLAR

Şekerbank personel alım ilanına başvuracak adayların; tercihen basın sektöründe veya finans sektöründe kurumsal iletişim departmanında medya ilişkileri konusunda en az 4 yıl deneyimli olması, ajans, medya ve kurumsal iletişim süreçlerine hakim olması gerekiyor.

Ayrıca; Türkçe dilbilgisi kurallarına hakim, metin yazımı konusunda yetkin olmak, iyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip olmak ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak şartlarını da taşımaları gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN DETAYLAR

Şekerbank personel alım ilanına başvurular; 11 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/XY8ewu linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA