Banka Personeli Alım İlanları

Şekerbank Türkiye Geneli Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Şekerbank çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Şekerbank kendi bünyesinde çalıştırmak üzere Türkiye genelinde personel alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu ilana ilişkin tüm detayları paylaşıyoruz;

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Şekerbank personel alım ilanında; İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi, Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, BT Güvenlik Uzmanı, İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda; Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmak * Takım çalışmasına uyumlu ve İletişim konusunda kendine güveniyor olmak * Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek olmak * Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak şartları aranmaktadır.

ALIM YAPILACAK İLLER

Şekerbank personel alım ilanına; İstanbul, Gaziantep, Kahramanmaraş, Ankara, Düzce, Kırklareli illerinde ikamet eden adaylar başvuru yapabileceklerdir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki linki tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayarak gerçekleştireceklerdir. 

http://www.kariyer.net/sekerbank-is-ilanlari-c1466-p5108/

Kamupersoneli.net – ANKARA