Banka Personeli Alım İlanları

Şubat Ayı Banka Personeli Alım İlanları (Deneyimli, Deneyimsiz)

Türkiye geneli faaliyet gösteren bankalar kadrolarında eksik bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere personel alım ilanları yayımlıyorlar. 

BANKALAR ŞUBAT AYINDA PERSONEL ALIM İLANLARINI GÜNCELLEDİ

Bankalar tarafından kendilerine ait internet siteleri veya kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında ise farklı eğitim seviyelerinden ve farklı bölümlerden mezun olmuş adayların başvuru yapabileceği kadrolar bulunuyor. 

Bu haberimizde personel alım ilanlarında güncellemeye giden bankaların yayımladıkları yeni ilanları derledik. Söz konusu ilanlarda yer alan açık pozisyonlar, alım yapılacağı bildirilen şehirler, adaylardan istenen koşullar ve diğer ayrıntıları siz takipçilerimize aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPACAĞINI AÇIKLAYAN BANKALAR

Şubat ayının girmesinin ardından personel alım ilanlarında güncellemeye giden bankalar arasında, Denizbank, Garanti Bankası, ING Bank, Akbank, Türkiye Ekonomi Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Burgan Bank yer alıyor. 

Bu bankaları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarının detayları şu şekilde,

BANKALAR TARAFINDAN YAYIMLANAN PERSONEL ALIM İLANLARI

Yukarıda aktardığımız ve alım yapacağını duyuran bankalar tarafından yayımlanan ilanlarda çeşitli kadrolarda personel alımları yapılacağı ilan edildi. 

Söz konusu bu alım ilanlarında ise en az lise mezunu adayların başvuruda bulunabileceği kadrolar yer alırken önlisans ve lisans mezunu adaylarında başvuru yapacakları kadrolar bulunuyor. 

Bankalar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan açık pozisyonlardan bazılarını siz okuyucularımıza aktarıyoruz. Ayrıca bankalara göre alım yapılacak kadroları detaylı bir şekilde incelemek isteyen adaylar haberimizin altında yer alan bağlantıları kullanabilirler. 

Söz konusu ilanlarda yer alan bazı açık pozisyonlar,

Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Şoför, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Çağrı Merkezi Takım Lideri, Şube Operasyon Yetkilisi, İrtibat Bürosu Yatırım Danışmanı, Telekomünikasyon ve Eğitim Satınalma Yöneticisi, Hazine İş/Teknik Analisti, İç Kontrol Uzmanı (Genel Müdürlük Kontrollleri), Yarı Zamanlı Takım Asistanı.

BANKA PERSONELİ ALIMLARINDA ARANAN KOŞULLAR

Banka personeli alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar, bankalar tarafından yayımlanan ilanlarda duyurulan personel alımı başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. 

7 farklı banka tarafından yayımlanan personel alımı başvuru şartlarını genel olarak sizlere aşağıda aktarıyoruz. Aşağıda yer alan başvuru koşullarına ek olarak bankalar unvanlara göre bazı özel şartlar isteyebilir. Bu özel şartlara da haberimizin altındaki bağlantıları kullanarak görüntüleyebilirsiniz. 

Banka personeli alımlarına aranan genel başvuru koşulları,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Bankalar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak), Kamu haklarından yoksun bulunmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak.

BAŞVURU SÜRECİ

Detaylarını aktardığımız banka personeli alım ilanlarına başvuru süreci devam ediyor. İlanlarda yer alan pozisyonları, alım yapılacak şehirleri ve özel başvuru koşullarını bankalara göre görüntülemek için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz.