Banka Personeli Alım İlanları

Tahsilat Memuru, Gişe İşlem Personeli ve Danışman Alım İlanı Yayımlayan Bankalar

Bankaları kendilerine ait kurumsal internet siteleri üzerinden ya da kariyer siteleri aracılığıyla yayımladıkları ilanlar ile onlarca pozisyonda personel alımı yapıyorlar. 

Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği bu alımlarda adaylardan talep edilen diğer koşulları ve alım yapacağını ilan eden bankaları sizlerle buluşturuyoruz. 

BANKA PERSONELİ ALIMI YAPACAĞINI DUYURAN BANKALAR

Kariyer siteleri üzerinden yada kendilerine ait internet sayfası üzerinden banka personeli alımı yapacağını duyuran 5 farklı banka bulunuyor. Bu bankalar yayımladıkları ilanlarda yer alan kadroları kısa süre önce güncellediler. 

Bu kapsamda personel alımı yapacağını ilan eden bankalar arasında, Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası ve HSBC Bank bulunuyor.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yukarıda sizlere aktardığımız 5 farklı banka tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında, Şube İşlem Yetkilisi, Memur, Yönetici Asistanı, Şube Yöneticisi, Operasyon Destek Yöneticisi, Tahsilat Asistanı, Mobil Satış Temsilcisi, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Güvenlik Görevlisi, Tahsilat Stratejileri Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Dijital İşlem Yöneticisi, Engelli Memur, İş Analisti, Uzman Personel, Destek Personeli, Aktif Satış Temsilcisi. kadroları bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası ve HSBC Bank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların aşağıda yer alan şartlar ile bankaların ilanlarında yer alan tüm şartlara haiz olmaları gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde açık kadrolar için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Banka personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı site üzerinden yapacaklar. Adaylar aşağıda yer alan bağlantılar aracılığıyla ilanları yayımlayan bankaların duyurularına erişim sağlayabilir ve başvurularını yapabilirler. 

Akbank banka personeli alım ilanı için https://goo.gl/CdU9ff

Denizbank banka personeli alım ilanı için https://goo.gl/MMBGWo

Garanti Bankası banka personeli alım ilanı için https://goo.gl/EzNq4P

Türkiye Ekonomi Bankası banka personeli alım ilanı için https://goo.gl/j7kpku​​​​​​​

HSBC Bank banka personeli alım ilanı için https://goo.gl/JjT79y​​​​​​​

Kamupersoneli.net – ANKARA