Banka Personeli Alım İlanları

TEB En Az Ön Lisans Mezunu Şube İletişim Yetkilisi Personel Alıyor

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yayımladığı ilan ile en az ön lisans mezunu şube iletişim yetkilisi pozisyonunda personel alımları yapacağını duyurdu. İlan detayları şöyle:

Alınacak personeller; bankanın Bolu(Merkez), Kocaeli(Gebze), Zonguldak(Merkez, Karadeniz Ereğli), İstanbul(Asya)(Kartal, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe) şubelerinde, sürekli/tam zamanlı olarak görevlendirilecek.

Personel alım ilanına başvuru yapacak adaylarda, tecrübe şartı aranmıyor. Hem tecrübeli hem tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecek.

ADAYLARDA ARANILAN GENEL NİTELİKLER

Türk Ekonomi Bankası personel alım ilanına; n az Ön Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek.

Ayrıca adayların; İstanbul’da Ümraniye-Dudullu-Çekmeköy-Sancaktepe ve Kartal’da, Zonguldak Merkez’de, Karadeniz Ereğli’de, Gebze’de ve Bolu Merkez’de ikamet ediyor olması, iletişimi kuvvetli olması, takım çalışmasına yatkın olması, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olması ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek olması gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN DETAYLAR

Türk Ekonomi Bankası (TEB), personel alım ilanına başvurular; 15 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/DcjjMZ linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA