Banka Personeli Alım İlanları

TEB Türkiye Geneli Farklı İllerde En Az Lise Mezunu Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor

Türk Ekonomi Bankası diğer bankalar gibi çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile ilanını yayımladı.

Türk Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan ilana göre personel alımları Türkiye geneli farklı illerde pozisyonlara göre en az lise mezunu olarak gerçekleştirilecektir. Alım yapılacak kadrolar itibari ile Türk Ekonomi Bankası çok sayıda personel alımı yapacaktır. 

Türk Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan ilana başvurular, genel şartlar ve alım yapılacak kadroların bazılarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

BAŞVURU DETAYLARI

TEB personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını; aşağıdaki başvuru adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak gerçekleştireceklerdir. Bunun yanı sıra adaylar bu bağlantı adresi ile alım yapılacak kadrolar hakkında da detaylara ulaşabileceklerdir.

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/nLuYEZ

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Bunun yanı sıra Türkiye Ekonomi Bankası personel alım ilanında belirtilen alım yapılacak kadroların bazılarını okuyucularımızla paylaşıyoruz. Bu kapsamda başvuru bu pozisyonlardan bazılarına en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilmektedir. Türkiye Ekonomi Bankası personel alımını “Şube Asistanı, Müşteri İlişkileri Yöneticisi, İşletme Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Aktif Satış Temsilcisi, Engelli Personel Genel Başvuru, Kurumsal Krediler İzleme Yöneticisi, Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi, Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Hazine Yöneticisi, Tercüman, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Kredi Tahsis Yöneticisi, Stajyer, Güvenlik Yöneticisi, Bilgi Teknolojileri İş Analisti, İstihbarat Yöneticisi” kadroları için gerçekleştirecektir.

GENEL ŞARTLAR

Türk Ekonomi Bankası personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Bu şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilecektir. Buna göre Türk Ekonomi Bankası personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların “belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, Dinamik çalışma ortamına ve takım çalışmasına yatkın, Müşteri ve sonuç odaklı düşünebilen, Analitik düşünce yapısına ve etkin iletişim becerilerine sahip, İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, Seyahat engeli olmayan” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA