Banka Personeli Alım İlanları

TEB Türkiye Geneli Personel Alımı Yapıyor ! En Az Lise Mezunu

Türk Ekonomi Bankası bir ilanını yayımladı ve kendi bünyesinde görevlendirmek üzere banka personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanda Türk Ekonomi Bankasının Türkiye geneli farklı illerde personel alımı yapacağı ifade edildi. 

Bunun yanı sıra Türk Ekonomi Bankası tarafından her pozisyon için farklı farklı eğitim seviyesi belirtilmiştir. Buna göre söz konusu personel alım ilanında bazı pozisyonlara en az lise mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. Türk Ekonomi Bankası diğer bankalar gibi personel alım ilanını çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile yayımladı. Yayımlanan ilana başvurular devam ediyor ancak adaylar tarafından başvuruların nasıl yapılacağı araştırılıyor. Bu kapsamda ilan hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

BAŞVURU DETAYLARI

Türk Ekonomi Bankası personel alımı için banka tarafından pozisyonlara göre son başvuru tarihi belirtilmemiştir. Söz konusu personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıda kamupersoneli.net olarak paylaştığımız başvuru ve ilanın detaylarına ilişkin bağlantı adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvurularını yapabileceklerdir.

İlanın detayları ve başvuru adresi: https://goo.gl/xX1KYA

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra Türk Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan ilandaki pozisyonlara başvuru yapacak olan adayların başvurularının geçerli olabilmesi için TEB tarafından aranan şartları karşılamaları gerekmektedir. Ayrıca adaylar genel şartları taşımaları ve başvuru yapacakları her pozisyon için belirtilen özel şartlara da haiz olmaları gerekmektedir. 

Buna göre Türk Ekonomi Bankası personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların görevini en iyi şekilde yapabilecek donanıma sahip olmaları ve “müşteri ilişkilerinde başarılı, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, vardiyalı çalışma sisteminde çalışabilecek, ifade yeteneği gelişmiş olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Türk Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan ilanda personel alımlarının hangi pozisyonlarda gerçekleştirileceği de ifade edildi. Bu kapsamda Türk Ekonomi Bankası personel alımlarını “Şube İşlem Yetkilisi, Muhasebe Yönetici Yardımcısı/Yetkilisi, Kobi Bankacılığı Portföy Yetkilisi, Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Bilgi Teknolojileri İş Analisti, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Aktif Satış Temsilcisi, Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Deneyimli Şube İşlem Yetkilisi, Şube Asistanı, Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Bordro ve Özlük İşleri Yöneticisi, Mimar, Filo Yönetim Uzmanı Operasyonel Risk ve İş Sürekliliği Yöneticisi, Bilgi Teknolojileri İş Analisti” kadroları için gerçekleştirecektir. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA