Banka Personeli Alım İlanları

Türk Ekonomi Bankası 74 Açık Pozisyonda Personel Alıyor

Türk bankacılık sektörünün saygın ve ayrıcalıklı finans kurumu olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), 2017 yılının son aylarında personel alımlarına devam ediyor.

Türk Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan yeni ilana göre, bankanın Türkiye genelinde farklı illerde bulunan şubelerinin, personel açığı olan 74 pozisyonunda görevlendirilmek üzere personel alımları yapılacak. Alınacak personeller İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere şu illerde görevlendirilecek: Ordu, Sivas, Antalya, Kocaeli, Sakarya, Denizli, Manisa, Muğla, Giresun, Konya, Yozgat, Kars, Eskişehir.

PERSONEL AÇIĞI OLAN POZİSYONLAR

TEB bünyesinde görevlendirilmek üzere alınacak personeller, KOBİ Satış Destek Yetkilisi, Aktif Satış Temsilcisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi,  Bireysel Müşteri İlişkileri Yönetici / Yardımcısı başta olmak üzere İşletme Bankacılığı Portföy Yöneticisi/Yönetmeni,  Yazılım Geliştirme Proje Sorumlusu, Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Uluslararası Ödemeler Yöneticisi/Yönetici Yrd, Yıldız Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi pozisyonlarında görevlendirilecek.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN TAŞIMASI GEREKEN GENEL NİTELİKLER

TEB personel alım ilanına başvuracak adayların, en az 2 yıllık eğitim veren fakültelerden mezun olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra, MS Office programlarına hakim olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, iletişim becerileri gelişmiş olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmak, seyahat engeli olmamak gibi şartları da taşımaları gerekiyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TEB personel alım ilanına başvurular, alım yapılacak il ve pozisyonlara göre farklı tarihlerde sona eriyor. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/Vu88F5 linkini, tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA