Banka Personeli Alım İlanları

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Aralık Ayı Personel Alım İlanı

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yayımladığı ilan ile Arval – Araç Takip ve Lojistik Yetkilisi pozisyonunda görevlendirilmek üzere tecrübeli personel alımları yapacağını duyurdu.

Alınacak personeller, lojistik ve Teslimat birimi içerisindeki tüm işlemlere destek olunması, araç takip cihazlarının gümrük ve BTK kayıt işlemlerinin takip edilmesi, araç takip cihazlarının takibi ve bayilere gönderilmesi, müşterilerle iletişim kurarak cihazların araçlara takılması ve aktif hale getirilmesi, araç takip cihazlarında yaşanabilecek sorunlarda tedarikçi ile yazışmaların yapılması ve araç takip cihazlarının IT sistemine girişinin yapılması ve kontrol edilmesi alanında görevlendirilecek.

Personeller, bankanın İstanbul’da bulunan şubelerinde sürekli/tam zamanlı olarak görevlendirilecek. 

Başvuru yapacak adayların; en az ön lisans mezunu olmaları, İngilizce biliyor olmaları, MS Office programlarına hakim olmaları, erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olmaları gerekiyor. Ayrıca adaylardan; ehliyeti olmak, müşteri ve sonuç odaklı çalışabilecek olmak, diksiyonu düzgün olmak, takip yeteneği güçlü olmak ve takım çalışmasına yatkın olmak şartlarını taşımaları da gerekiyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), personel alım ilanına başvuru yapacak adayların başvuruları, 20 Ocak 2018 tarihine kadar https://goo.gl/2vVC6m linki üzerinden yapılacak. Linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayarak detayları görüntüleyebilir ve başvuru yapabilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA