Banka Personeli Alım İlanları

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Personel Alımı Yapıyor

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, bir ilan yayımlayarak personel açığı olan Bütçe ve Finansal Raporlama Uzmanı pozisyonunda personel alımı yapacağını duyurdu.

Alınacak personeller İstanbul’da görevlendirilecek. İlan detayları şöyle:

ADAYLARDA ARANAN GENEL NİTELİKLER

Üniversitelerin işletme, iktisat, vb. bölümlerinden mezun olmak, tercihen yüksek lisans mezunu olmak, MS Office programlarını etkin kullanabilmek, tercihen iyi derecede İngilizce biliyor olmak, Bütçe ve UFRS/SPK Raporlaması konusunda deneyimli olmak, tercihen Bağımsız Denetim Şirketlerinde çalışmış olmak, tercihen Hyperion ve Oracle uygulamalarını biliyor olmak, analitik düşünme yeteneğine sahip, araştırmacı, sonuç ve çözüm odaklı olmak, iletişim, temsil ve koordinasyon yeteneği kuvvetli, takım çalışmasına önem veriyor olmak, unum ve raporlama yeteneğine sahip olmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak.

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ VE ŞEKLİ

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası personel alım ilanı başvuruları, 10 Ekim- 8 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacak. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/tLk11W

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA